tekoče recenzije lost & found

Recenzije

The Story so Far

The Story so Far

Založba: Pure Noise Records
Leto izdaje: 2015
Format: cd/vinyl/digital


Datum objave: 09.06.2015

No, pa se je zgodilo tudi pri the Story so So Far. Kalifornijski pop punkerji so posneli samonaslovljeni album. Skupina, ki prihaja iz Walnut Creaka je izdala tretji album, tudi tokrat pri založbi Pure Noise Records. Mladeniči so veliko bolj izkušeni, kot so bili ob izdaji prvega albuma leta 2011, a na glasbi in besedilih se vse skupaj ne pozna kaj pride, saj nadaljuje v smernicah, ki so jih začrtali že na začetku. 

To vsekakor ni kritika, saj skupina navdušuje s koncerti tako doma, po Ameriki in seveda tudi preko luže, pri nas v Evropi. S svojo nalezljivo poskočno izvedbo pop punka zagotovo spadajo med trenutne nosilce te zvrsti. Skupina tudi na tretjem albumu albumu prisega na iste hakljce kot v preteklosti, se pravi preprosti strukturi pesmi in nalezljivo preprosti kitarski riffi, pomešani z vokalom, ki se z melodijami zlije v eno in je perfekten za to zvrst glasbe. Glasba in besedila, ki vam bodo pomagala, da prebolite zadnjo ljubezen ali glasba, ki vas bo prisilila, da pospešite tempo med tekom, seveda med obžalovanjem zadnje prehitro prekinjene ljubezni. Album je poln pesmi o prevari, odraščanji in seveda ljubezni sami. 

Kako preboleti ljubezen? Ni problema, vprašajte fante iz skupine the Story so Far, ki vam bodo to svetovali na več tisoč načinov in sam v prihodnosti od teh fantov pričakujem še veliko komadov na to temo. Zanimivo bo videti kako bo glasba dobila drugačen prizvok, ko se bodo izpele vse ljubezni in fantje sveta ne bodo dojemali tako temačno. Album je nadvse primeren za te poletne dni, saj je tako kot poletje nadvse lahkotnega značaja, je pa res, da fantje poskusijo tudi z balado Phantom, ki nekako preseka sam album. Priporočam vsem večnim romantikom.Avtor: MiKs

« nazaj