Novice

Kmalu GO MOONLEE! Fest 2016

V petek, 25. novembra 2016 se na Mostovno v Novi Gorici ponovno vrača festival GO MOONLEE! Fest 2016, svojevrstni predstavitveni festival neodvisne založbe Moonlee Records, ki bo tudi tokrat predstavil razburljiv nabor glasbenih skupin s katerimi sodeluje, kot tudi posebnih gostov.
V Novo Gorico se vrača Bosanski psiho alias DAMIR AVDIĆ - pevec, kitarist, pesnik, kantavtor oz. anti-kantavtor, igralec, pisec, mislec, umetnik besede in mojster težkih zamaščenih rifov »stare šole«, pronicljiv opazovalec in še bolj udaren pripovedovalec. Kot novinci na založbi se bodo predstavili tudi preizkušeni prekmurski sonični rockerji WEREFOX (ex-Psycho-Path, Kleemar, Lollobrigida), ki so v začetku leta izdali odmeven plošček 'Das Lied Der Maschinen'. Lokalne barve bodo branili neukročeni hardkorovci IAMDISEASE, ki bodo stresli Mostovno s svojim mračnjaškim in energičnim hardcore/sludge udarcem. Kot posebne gostje bodo nastopile zagrebške amazonke ŽEN, ki s svojo avdio-vizualno koncertno atrakcijo popeljejo na barvito popotovanje s postanki na postajah psihadelije, post-rocka, indie rocka in shoegaza.

Istočasno s koncertom bo potekalo tudi glasbeno sejmišče, kjer bo Moonlee Records poleg svoje lastne produkcije obiskovalcem predstavila in ponudila tudi številne druge fonograme domače in mednarodne produkcije.

Povezave do skupin:

https://damiravdic.bandcamp.com/

http://www.werefoxband.com/

https://iamdisease.bandcamp.com/

https://xzen.bandcamp.com/

https://www.youtube.com/watch?v=7emRo5U4nd8&feature=youtu.be


« nazaj