Novice

Cult Of Reborn in Hellcrawler ...

Mostovna in Nemesis Booking so decembra za dva koncerta v goste povabili hrvaško zasedbo Cult Of Reborn, ki ji bodo na odru družbo delali še goriški Hellcrawler. Skupinama se bodo 14.12. v Kopru pridružili tudi Incarnated, 15.12. v Novi Gorici pa Human Host Body.

Cult Of Reborn iz Šibenika se bodo tokrat prvič predstavili v Sloveniji. Gre za tehnično podkovan band s karizmatičnim vokalistom, ki kombinira zanimivo zmes death in black metala. Predstavili nam bodo letos v samozaložbi izdani album "Ascending", katerega lahko v celoti poslušate na njihovem bandcampu. Pričakujemo lahko uigran in z energijo nabit nastop.

sluhni Cult Of Reborn

Za goriško death'n'roll zasedbo Hellcrawler bosta to zadnja dva koncerta, preden se bodo pred 21.12. zaprli v anti-zombie zaklonišče in začeli z ustvarjanjem novega post-apokaliptičnega soundtracka za prihajajoči konec sveta.

sluhni Hellcrawler


Human Host Body z Obale igrajo "nesramno" nasilen in umazan deatmetal s priokusom crusta in sludga, v svojih angažiranih besedilih pa se ukvarjajo predvsem s socialno-kritičnimi temami.

sluhni Human Host Body


Incarnated je nova thrash/death metal zasedba iz Obale, v kateri so se zbrali nekateri tamkajšnji glasbeniki, ki so si kilometrino nabirali v skupinah, kot so Hiram, Root 'A Balluta in Žižolath.

 


« nazaj