Novice

Fiesta de 13. brat

KONCERT: ATER ERA, HUMAN HOST BODY, PAPERPLANECRASH, ENTHEOGEN
RAZSTAVA: Ivo Lozej, Zoran Pungerčar, Nejc Korenič, Jure Šajn


Kulturni center Mostovna, 12.5.2012 ob 21h
Vstopnina: 5 eur

Kolektiv 13. brat vam ponuja v pokušino štiri slovenske zasedbe. Če vam bo okus všeč, jih boste gotovo večkrat poslušali. Organizator dogodka ni odgovoren za morebitno zasvojenost z glasbo nastopajočih.

Ater Era so istrska black metal beštija. Od njih lahko pričakujete zvrhano dozo agresivne metalske godbe, ki pa stremi k ustvarjanju temačne atmosfere.

www.myspace.com/aterera
/recenzije/2011-09-30/ater-era

Paperplanecrash so trije mladci, ki jih nekateri že poznamo iz zasedb Melete in Leechfeast. V tej obliki predstavljajo melodičen, vendar energičen hardkor.

http://www.paperplanecrash.org/

/recenzije/2011-10-25/paperplanecrash

Human Host Body so že prekaljeni mački slovenske underground scene. Primeren trenutek za preveriti, koliko so v zadnjem času napredovali pri svojem metalsko hardkorovskem početju.

http://www.myspace.com/humanhostbody

Entheogen so dokaj mlada zverinica iz Velenja. Svojo verzijo instrumentalne post muzike bodo tokrat prvič predstavili v naših koncih.

http://www.myspace.com/3nth30g3n


Ob koncertu bo tudi na ogled v Galeriji Tir razstava štirih ustvarjalcev uporabne umetnosti. Oni ustvarijo, ostali krademo.

Ivo Lozej
http://xclusterfuckx.blogspot.com/

Zoran Pungerčar
http://www.zoranpungercar.com/

Nejc Korenič
http://bad-ink.blogspot.com/

Jure Šajn
http://www.yuppienoise.org/

Ista četverica je v letu 2010 ustvarila art-zine Satanic Diarrhea, združil pa jih je hardcore, lifestyle in aktivno delovanje znotraj naše male punk/hc scene.  


« nazaj