Novice

Exhumed, Cephalic Carnage, Dickless Tracy, 18.oktober 2011 @ Gala Hala

Pozdravljeni!
Tokrat predstavljamo vrnitev legendarnih grind/death metalcev EXHUMED (nazadnje so pri nas igrali 2001 v Kopru). Brutalna mašinerija bo po 10ih letih sejala destrukcijo skupaj z hibridnimi death metalci CEPHALIC CARNAGE in domačimi botri grinda DICKLESS TRACY!

EXHUMED (USA – Relapse)
18. oktobra se bodo v Gala Halo pripeljali ameriški samooklicani gore metalci, Exhumed, ki se z novo ploščo All Guts No Glory vračajo na sceno prvič po letu 2005!

Matt Harvey, Leon Del Muerte, Wes Caley in Danny Walker bodo pokazali, kaj je pravi gore metal in to brez trupel, krvi in smradu na odru - le-ti bodo prisotni zgolj v pesmih. Exhumed so od zgodnjih devetdesetih uspešno nadaljevali zapuščino angleških Carcass, s svojim ostrim, direktnim in DIY-pristopom (in neverjetno ljubeznijo do metala) pa so ti možje uspešno zakoličili (!!!) svoje ime v srce vsakega pravega death metalca. Po treh odličnih albumih se Exhumed vračajo z najnovejšo ploščo in novimi močmi. Ne boste preživeli tega masakra!

http://www.myspace.com/exhumed

CEPHALIC CARNAGE (USA – Relapse)
To bodo zagotovili tudi koloradski hidro-grinderji Cephalic Carnage, ki poleg neverjetne glasbene usposobljenosti, rušijo vse konvencije z divjaškimi nastopi in predvsem komadi, ki se ubadajo s travo, legalizacijo marihuane, norimi teorijami in še čim. Da humorja pri nastopih sploh ne omenjamo.

http://www.myspace.com/cephaliccarnage

DICKLESS TRACY (Si – On-Parole)
Koncert bodo odprli slovenski kultni death-grinderji Dickless Tracy, ki se bodo predstavili z novim kitaristom, L'Püssom, z novimi komadi in še močnejšo dozo krvi in črev!
(I. C.)

http://www.myspace.com/dicklesstracygrind

REZERVACIJE PREKO OBRAZCA NA http://www.dirtyskunks.org ! 20 eurov z rezervacijo, 24 eurov brez rezervacije!


« nazaj