vsi aktivni neaktivni

Lokalna scena

-   aktiven

Extreme Smoke 57

Extreme Smoke 57 so pionirji slovenskega noise core-a in grind core-a. Zbrali so se davnega leta 1990 in s svojim radikalnim pristopom do glasbe razburkali underground vode. Zanimanje za njihovo ustvarjanje se je razširilo po celem svetu, tako da so dočakali veliko izdaj v tujini. Sredi 90ih let se zasedba razpusti. Ponovno oživetje dočaka leta 2008, ko se iz prvotne zasedbe pevcu in basistu pridružita Miha in Boštjan iz rihemberških Trdoživih. V takšni zasedbi odigrajo številne koncerte in leta 2010 tudi posnamejo prve posnetke v novem tisočletju, ki pa še čakajo na objavo. Letos pri ameriški založbi Haunted Hotel Records izide tudi diskografski CD z naslovom "Still The Worst - Discography".


Zadnja zasedba

Borut Jakin "Boco" - vokal [ Panic Overdose, D.T.W., Strobo Death, Imbecilator ]
Miha - kitara [ Trdoživi ]
Briljo - bas kitara
Boštjan Vodopivec - bobni [ Trdoživi, Absend Minded ]

Bivsi clani

Edi Štrosar - kitara
Gogo - bobni
Kurja - bobni

Diskografija

1990 Split tape w/ Udri 'n' Razbi
1990 No Posers" reh- demo #1
1990 Still The Worst reh- demo #2
1990 More Pornography More Fun reh- demo #3
1991 Studio demo #2 + Live in Koper
1991 Open Your Eyes... and Die! studio demo #3
1991 "Live In Leipzig" live tape
1991 "Split EP w/ The Sexorcist" 7" EP
1992 "Second EP" 7" EP
1993 "Split tape w/ Agathocles"
1994 "3- waySplit tape w/ StroboDeath & Diarrhoea"
1994 "Split tape w/ StroboDeath"
1996 "Who Sold The Scene?!?" 7" EP
1998 "D.I.Y." tape

« nazaj